maak een vergelijking

Aanvragen Moneybookers Debit Card

De Moneybookers MasterCard Debit Card is snel aan te vragen. Omdat er aan de debit card tevens een Moneybookers account gekoppeld is, kunt u snel en wereldwijd betalingen uitvoeren

Informatie aanvragen Moneybookers Debit Card

U kunt de creditcard online aanvragen door op de onderstaande aanvraag knop te drukken. U gaat dan naar de website van de (Engelse)leverancier. U komt uiteindelijk op een Engelse website waar u de kaart kunt aanvragen.

Wie kan een Moneybookers Prepaid MasterCard kredietkaart aanvragen?

Om de prepaid card aan te vragen dient u slechts aan de volgende 3 voorwaarden te voldoen:

  • U bent minimaal 18 jaar
  • U woont in de Europese Unie
  • U heeft een Moneybookers account (deze kunt u direct openen bij uw creditcard aanvraag)

Hoe kan ik de kaart aanvragen?

Na het openen van het gratis Moneybookers account kunt u uw kaart online bestellen, door te klikken op de link "Mijn MasterCard" in het gedeelte "Mijn account".
Er zijn geen kredietcontroles nodig, maar om veiligheidsredenen vragen wij u om uzelf te identificeren door het verstrekken van kopieën van identificatiedocumenten.

Belangrijk: Indien u reeds een Moneybookers account heeft is het niet nodig om een nieuw account te openen. 


Hoe kan ik geld storten op de Moneybookers Prepaid MasterCard kredietkaart?

Uw Moneybookers Debit MasterCard is rechtstreeks gekoppeld aan uw account, zodat het geld op uw kaart hetzelfde is als op uw account. Om geld op uw account te storten ga naar www.moneybookers.com, klik op het tabblad "geld toevoegen" en selecteer credit-/debitcards, bankoverschrijving of een van onze lokale betaalmethoden. Alle transacties die u doet met uw kaart worden weergegeven in de geschiedenis van uw account die u op elk gewenst moment eenvoudig online kunt controleren.

Kan ik de kaart in het buitenland gebruiken?

Ja. Het is veel gemakkelijker en comfortabeler dan om met vreemde valuta te moeten gaan. Uw kaart wordt overal geaccepteerd waar MasterCard wordt aanvaard.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van de kaart?

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van uw Moneybookers Debit MasterCard kredietkaart voor het doen van aankopen in winkels die MasterCard aanvaarden. Jaarlijkse lidmaatschapsvergoeding voor de kaart is 10€. Er zijn geen maandelijkse kosten.

Wat zijn de transactielimieten?

1.000€ per dag voor betalingen met de kaart (online of offline); 250€ per dag voor geldopname.

Opmerking: Limieten zijn onderhevig aan verandering, afhankelijk van de status van uw account. Indien de valuta van uw Moneybookers account niet in Euro is, worden alle vergoedingen en limieten dienovereenkomstig omgezet.