maak een vergelijking

Informatie

Creditcard-vergelijk.be is een volledig onafhankelijke vergelijkingswebsite. De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld om een zo objectief en volledig mogelijk overzicht weer te geven van de kredietkaarten die beschikbaar zijn in België.

Op de vergelijk pagina zijn alle verschillen tussen de kredietkaarten overzichtelijk weergegeven. In de pagina creditcards vindt u alle informatie over de creditcard zelf. Bij het aanvraag deel is alles te vinden over, wat u moet weten om er één aan te vragen.

We hebben voor u veel algemene & specifieke informatie verzameld die belangrijk is bij het gebruik van de kredietkaarten.

 

Informatie

GWK Travelex Cash Passport prepaid MasterCard

GWK Travelex Cash Passport prepaid MasterCard

De Cash Passport prepaid MasterCard is een kredietkaart waarmee u de veiligheid van travellers cheques ervaart, maar meer gebruikersgemak ervaart. Voor de aanvang van uw reis, zet u geld op de prepaid GWK Travelex Cash Passport prepaid MasterCard en kunt u zorgeloos wereldwijd bij meer dan 2 miljoen geldautomaten geld opnemen. Tevens kunt u in winkels en restaurants betalen met de GWK Travelex Cash Passport prepaid MasterCard. gwk travelex cash passport prepaid mastercard
5 euro korting bij online aanschaf
prijs: € 14,95bestedingslimiet: € 10.000,-rente: 0 %
Alle creditcards
  • Beobank Visa Gold Card
  • de Bijenkorf Card
  • Moneybookers Debit Card
  • Skrill Prepaid MasterCard
  • Visa World Card