maak een vergelijking

Nieuw Beobank Q8 World MasterCard

woensdag 14 augustus 2013
Op creditcard-vergelijk.be is een nieuwe creditcard toegevoegd. Met deze nieuwe MasterCard geniet u van hoge kortingen op onder andere brandstof. De Card is een samenwerking met de Q8 benzinepompen en luistert dan ook naar de naam Beobank Q8 World MasterCard.

De aanschaf van de Beobank Q8 World MasterCard betreft een te verwaarlozen investering van 5 euro per jaar. Als u deze aanschaf heeft gedaan, dan bent u in het bezit van een kredietkaart die u de eerste drie maanden 4 procent korting geeft bij de Q8 benzinestations in België. U ontvangt deze korting over zowel uw benzine als over uw aanschaffen in de shop. Na deze drie maaanden ontvangt u nog steeds een korting van 2% over uw brandstofkosten en shopkosten.Een leuk kortingspercentage!

Stookt u met stookolie? Maak dan gebruik van de korting die u ontvangt als u stookolie bij Q8Mazout aanschaft. Uiteraard wel afrekenen met uw Beobank Q8 World MasterCard om uw korting te ontvangen.

De Q8 World Mastgercard heeft u tevens 1% korting op als uw aankopen wereldwijd en ontvangt u een aantrekkelijk en exclusief verzekeringspakket. Geïntresseerd geraakt? Doe dan nu de vergelijkingscheck op creditcard-vergelijk.be en kijk of deze kredietkaart op uw wensen aansluit!